22 januari 2016

Dag 22 - Strömmen tillbaka

Åkte extra tidigt till jobbet idag, med buss. Löjligt tidigt. Batteriladdaren i bilen. När jag klev av bussen var det oändligt vackert ute och jag borde gått några 100 meter mot stan och tagit ett kort istället för att stressa till jobbet.Kopplade på laddaren och märkte att uttaget som jag hade haft motorvärmaren i hela natten hade en flippad säkring och fick ju sen höra att det varit så hela gårdagen. Det förklarar kanske att min bil inte ville starta, -32 och lite halvtomt batteri.

Kunde inte ha kvar motorvärmaren i tänkte jag eftersom fler bilar skulle stå där. Vid lunch gick jag ut och provstartade, nu var det ju "bara" -24. Batteriet var laddat när jag började men vips var batteriet tomt igen. Suck. Insåg att tre platser hade 4 eluttag så då nyttjade jag två. Slet som ett djur med grejer och avstämningar mm och vips var det slut på dagen och jag behövde åka hem men vågade inte riktigt lite på att bilen var klar men tog mig ut vid 18-tiden och drog igång bilen och den startade faktiskt. Sen fick jag hämta Henrik inan vi åkte hemåt. Det blev Maxmat till middag.

Idag fanns varken ork, lust eller tid att gå ut och fota i det kalla och mörka så dagens bild fick bli inomhus. Fotade mitt ståltrådsträd inne i Hermans rum. Testade lite olika bländare och placering av fokus. Lyckades få några bilder rätt bra men då satt det en massa katthår i trädet. Sen lyckades jag inte ställa ner trädet likadant igen. Herman blev aningen irriterad på mig eftersom han behövde ha släckt på sitt rum för att jag skulle kunna fota utan konstiga skuggor från hans bokhylla.
Fixade lite med bilderna innan jag nu skall lägga mig "tidigt".

Inga kommentarer: