21 januari 2016

Dag 21 - Bilskrälle

Inte blev det mycket sömn i natt inte. Jag började chatta med Nogge vid 8:20 igår när jag hade tänkt att gå och lägga mig. 01:32 sa vi godnatt. Smart Bea, smart.... men det var värt tröttheten. Vi hade ett roligt samtal. Sällan vi tar oss den tiden nu för tiden. Sen låg jag i magkramper större delen av återstoden av natten. Gick upp och tog medicin någonstans vid 3-tiden.

Skulle åka extra tidigt idag så jag klev upp mer än en timme tidigare än vanligt för att vara på jobbet en timme tidigare och hinna med saker innan det kom en massa "störiga kollegor" (hatar kontorslandskap).  Men Henrik skulle med och skulle dessutom skjutsats till jobbet och han var inte alls snabb i morse så jag gick upp alldeles för tidigt då jag inte var på jobbet mer än 25 minuter tidigare, irriterande.

Skitdag på jobbet. Försökt att få andra att tänka ett steg längre, se bortom här och nu. Ett av mina specialområden som tydligen är så svårt för andra. Eller så är det jag som är korkad och inte fattar att man inte skall tänka framåt oh ora sig för det. Att sådant får lösa sig sen när man väl sitter i skiten man styrt i full fart mot.

När jag skulle åka hem var bilen död och givetvis hade jag lyckats glömma laddaren hemma.

Tog promenad på Gültzauudden i -32 grader för att få ett foto idag. Stannade till  och knäppte ett på gångvägen. Tar man bara en bild så blir det dagens bild.
Vincent ringde och sa att han var hungrig. Han fick mitt kortnummer för att kunna beställa hem pizza eftersom jag skulle bli sen. Min kamera frös fast i stativet och jag höll på att frysa fingrarna av mig när jag pratade i telefon. Ett under att mobilen överlevde samtalet. Den dog inte många minuter efter samtalet var slut och sen dog även den andra mobilen i fickan.

Lyckades ta mig till bilen och hämta en väska jag lämnat där innan jag rusade till bussen. På bussen hem fick jag jobba efter att ha slagit igång datorn. En kollega i från annan ort hojtade på mig på Skype och sen pratade vi om ärendet hela vägen hem och sen ett par timmar till när jag var hemma. Och vips hade jag jobbat ännu mer övertid men vi redde i alla fall ut en massa.

Fick äta några mackor till middag innan jag fixade bilden ovan och sen i säng tänkte jag. Rädd att min dumma mage skall hålla mig vaken i natt också. Har haft vansinnig ont hela dagen.

Inga kommentarer: