12 december 2008

Lättnad

Som många andra har jag säkerligen gått och funderat på hur det skulle gå för Vimmelmamman på läkarbesöket idag. Bra eller dåliga nyheter. Och så kom inlägget, läste nästan med ett öga, ni vet som när man ser på skräckfilm och tror att det skall vara mindre läskigt då. Men blev så glad, beskeden är positiva, cellgifterna har funkat. Så trots att jag "bara" är en av Lottas trogna läsare, aldrig haft någon direktkommunikation med henne så känner jag lättnad. Särskilt så här efter Alter Egos bortgång.

Internet är underligt på det sättet, vi binds ihop känslomässigt med människor vi inte känner annat än genom deras texter. Vi gläds och sörjer med dem ibland på håll och ibland via små kommenterar. Ibland har man en mer direkt kommunikation eller visar att man följer varandra och ibland inte. Men det känns på något sätt som om det bidrar till en bättre värld, man får mer förståelse för andra. MinaModerataKarameller skriver om just sin vänskap med Alter Ego och om just hur vänskap kan växa fram på nätet.

Själv fick jag oxå ett lättande besked idag, mina cellprover var helt normala. Även om det hunnit gå så många år sedan jag fick ta bort cellförändringar så är det jobbiga veckor att vänta på svar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

3 kommentarer:

Åse sa...

Jag är oxå en trogen läsare av Vimmelmamman och jag håller med dig om att man blir påverkad av hur det går för andra som man inte ens har träffat i verkligheten.

Jag fick oxå reda på cellprovsresultatet denna vecka. Jag liksom du har tidigare haft cellförändringar, så det var skönt att även mitt resultat var UA.

BéatriceBeaBeata sa...

Åh vad skönt att även ditt var UA. Nu behöver vi inte oroa oss på ett par år.

Nell med gänget sa...

Vad kanonskönt att höra, vilken lättnad. Men attans att de inte kan komma på något vettigt snart så du kan komma på banan igen.

Hoppas du får lite tid och ork under julen och köra lite träning. Här rullar det på med träning och jag har äntligen förmått mig att prioritera mig själv :-)

Vi hörs, *kram*