12 december 2008

Snart får man gå hem och ha helg

En helg där jag i morgon måste akuthandla julklapppar. Har inte en susning om vad jag skall köpa till någon. Vill fortfarande bara skita i allt. Finns det någon grej man kan köpa till ALLA? Ungarna har skrivit önskelistor som är flera mil långa och de har dessutom markerat det som de helst vill ha med "*" det är typ hela listorna. gah!! Måste även köpa födelsedagspresent till lilleman samt skriva ut och åka runt och posta inbjudningskorten till hans kalas. Ute i sista sekund som vanligt.

På söndag skall båda barnen gradera i karate. Herman har sin första gradering och Vincent sin tredje. Gissar att jag kommer få se kator hela lördagen när jag inte har julångest. Vincent ville bjuda över en klasskompis på lördag. Han skall också göra sin första gradering på lördag och Vincent erbjöd sig att coacha honom lite extra dagen innan.

Måste städa där hemma, av någon anledning ser det åter igen ut som någon slängt in ett tjog handgranater och stängt dörren. Undra hur rutorna höll?

Så kan någon bara trolla bort min mensvärk så jag får något av detta gjort i helgen utan att behöva proppa mig full i medikamenter som slår ut min mage.

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: