17 december 2008

Lagen om alltings jävlighet, eller kvalité är svåra grejer

Skulle slänga iväg några konsult-CV till potentiella uppdragsgivare. Gjorde några småändringar av texten från ett gammalt CV. På något underligt vis lyckades jag få MS Word att slå av rättstavningen i just det dokumentet (något buggade ur big time) och givetvis lyckades jag stava fel i de meningar jag lade till. Alla handlade de om granskningsförmåga, kvalitetssäkring och liknade. Gahhhhh. Givetvis såg jag det inte förren efter att jag skickat dem. Hatar Word!!!! (Och mig själv för att jag har så jävla svårt att läsa på skärmen, särskilt när jag TROR att att jag har felstavningsmarkeringar påslaget).

Skrutt oxå!

Men jag hade i alla fall rätt svar i gårdagens lucka, alltid något att trösta sig med.

Läs även andra bloggares åsikter om

3 kommentarer:

Anna sa...

Det är så irriterande när sånt händer! Extra irriterande den här gången också i just det sammanhanget av alla tänkbara....

Annan Anna sa...

En liten tröst kommer här: du är i alla fall inte rektor för mina barns skola som idag annonserar i lokaltidningen bl a med texten "Vi erbjuder ett lärande i världsklass med: /.../ NTA (natur och teknik för alla) i samarbete med Kungliga Vetenbskaps Akademin". De sista tre orden i den meningen innehåller vad jag kan se fyra fel (varav en särskrivning). (Jämför stavningen på www.kva.se.)

Tack för en trevlig blogg!

BéatriceBeaBeata sa...

Jag försökte ju i alla fall rättstava :-) Jag hoppas vår Resource Manager som fick CV:t fixade innan hon skickade vidare.

Mina ena sons lärare särskriver i veckobreven ibland och det gör mig galen.

"Kungliga Vetenbskaps Akademin" kanske är en piratform av riktiga KVA :-)