04 december 2008

Nä dags att sluta gnälla

Nu skall jag krypa ner i sängen och nanna kudde och i morgon skall jag nog försöka ha en klagofri dag. Allt skall bara vara rosenrött och fint. Undra om jag kommer vara helt tyst i morgon ;-)

Natti Natti, och blogga inte för mycket nu, jag hatar Google Readers nya utseende och vill inte spendera för mycket tid där i morgon bitti, då tenderar jag nog till att bryta löftet här ovan.

Vinkevink!

PS. Jag får väl ta och fixa porteringen från gamla till nya Bloggerlayout i helgen så jag kan ha roliga widgets som Follow This Blog (som enligt Go2Web2.0 skall vara integrerat med Google Friend Connect. Men hittills har jag inte fått Bloggers "du ditt lilla dumhuvud behöver inte skriva en endaste kodrad själv layouter" att faktiskt se ut som jag vill. Det är typsnitt som bänglar, fontstorlekar som gör lite som de vill och profilen som alltid visar profilbild mm. Blir galen. Ogilalr saker där jag inte har full kontroll själv. Irriterad på att de införde detta jäkla "klicka här så får du din widget precis som den skall vara och du kan inte ställa in ett smack själv".

Så nu är det bara 5 minuter kvar av dygnet så jag får väl börja öva inför morgondagen.

Så vinkevink igen :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Verkar som du ska kunna köra GFC rakt av på Blogger, även om du inte kan ladda upp filer. Already in place, sägs det:

http://groups.google.com/group/google-friend-connect-discussion-group/browse_thread/thread/4957e9a08df0043a/ee3e74751094dee0?lnk=gst&q=blogger#ee3e74751094dee0