16 december 2008

Jaha Dante _var_ rätt

Ganska tidigt skrek Cruella ut Dante men sen började många insinuera att de visste, ingen pekade på att någon ovan redan knäckt det. Dante var en av de gissningar jag instinktivt tänkte haka på eftersom det kändes bra i magen men helt utan belägg och kopplingar. Det var en helvetisk gåta om inte annat :-)

Men av någon anledning blev jag bortkollrad av de som indikerade helvetet och trodde att ovan dem fanns inget rätt svar men vem mer skriver om helvetet? Min virriga hjärna borde ju ha kopplat när Fredrik I talade om att just BeatriceBeaBeata borde vara lämpad för att knäcka den. Gissa om huvudet gick på högvarv efter det, jag som skulle sova. Kopplade tyvärr aldrig det till mitt namn förren jag läste facit.

Så min första instinktiva tanke att haka på gissning var rätt, fan att man aldrig skall lära sig att lyssna på magkänslan. Men men jag fick i alla fall lära mig några kända biodlare :-)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

cruella sa...

Jag gastade så dant(e) för att jag trodde att det var en rolig felgissning! Fan också.

BéatriceBeaBeata sa...

Ha ha så kan det gå.

Fredrik I sa...

Hehe, ledsen om jag förstörde din skönhetssömn. Om det är till någon tröst så 1) ligger jag också oftast sömnlös över Lottens luckor, och 2) är jag fullständigt bortkollrad idag.