15 december 2008

Lottens kalender, ett gift

Fasiken dagens lucka har förstört min nattsömn, låg och grubblade halva natten, sen min arbetsdag, hur mycket får man gjort när 90% av hjärnan fortsätter att kämpa med dagens gåta. Åh så irriterande så många hjärcykler till spillo för jag är inte ett dugg närmare en lösning idag än vad jag var igår när jag öppnade lucka 15.

Var på ICA, hamnade framför deras pockethylla, kom på mig själv att läsa samtliga baksidetexter i jakten på dagens lucka. Hallå det är inte sunt. Jag laddar om kommentarssidan om och om igen i jakten på nya ledtrådar. Men blir bara mer förvirrad. Några är överens om scenariot är Twin Peaks (men vem av dem bloggar? Och hur har de mappat ledtrådarna dit?), någon annan gissar på min första instinktiva tanke; Pippis pappa. Andra är mer flytande och andra jämför dagens gåta med Rubriks kub, hur man är vrider och vänder blir det inte rätt. Precis så känns det för mig också. Och Lotten som påstår att några har gissat rätt, vilka då?

Idag verkar det bli att dra till med något vad som helst för att bädda ner mig i hatten för dagens dragning. Hittar inget som matchar allt det som finns i luckan. Inte ens mitt Tori Amosförsök funkar.

Tur att morgondagens lucka kommer först kl 8 i morgon så nattsömnen får sig lite ro i natt. Kanske kommer jag tom i säng före 12 idag orkar inte vänta på facit, kan läsa det i morgon bitti. Igår satt jag och gissade och klurade till 00:00.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

1 kommentar:

Lotten sa...

Så underbart! Tack!

My deed is done!