25 december 2008

Juldagen = tråkiga slappardagen

Ligger på sängen med lätt huvudvärk. Ungarna pysslar i sina nya pysselböcker (Tomten hade lagt dem i de stickade vantarna de hängt på öppna spisen i brist på medhavda julstrumpor).

Gårdagen var relativt lugn, god hemmalagad mat och trevligt sällskap. Ungarna verkade ta det med ro att vi bara hade med 2 presenter var till dem plus att de fick lite av farmor och kusinen. Tomten hade skickat dem ett mail med bild på paketen som är kvar hemma. Herman får paketorgie när vi kommer hem eftersom han födelsedagspresenter blev kvar hemma.


Mina egna klappar var ett par stickade strumor av svärmor, ett brunt långt knythalsband av barnens kusin (perfekt då mitt gamla är borttappat), svärmors man hade köpt Röda korsets ljusstake "Ljuspunkt" som jag varit på väg att köpa själv tidigare i vinter. Av sambon fick jag en ljudbok Peter Robinson, Kall som graven. Den verkar bra men jag är tveksam till uppläsaren, Tomas Bolme, av någon anledning gillar jag inte hans röst. Men den kanske passar till boken vem vet. Sen fick familjen ett foto på kusin Elin och jag och sambon fick en Happy Chopper ytterligare en sådan där sak jag varit på väg att inhandla i år.

Nä om man skulle dra på sig lite kläder och ta sig en promenad ute, nu tittar ju till och med solen fram lite. Men först lite julmatsrester i magen tror jag.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer: