21 december 2008

BloggAnalys kan bli något

Sakta men sägert tar jag mig igenom 2 dagars feeds jag inte hunnit med. Då hittar jag en post om BloggAnalys hos Beta Alfa. Det är ett steg mot det jag efterfrågade häromdagen för att se moln/kluster. Men hur den funkar vet jag inte riktigt för på min blogg får jag väldigt konstiga inlänkar. Borde ju stämma lite mer med det man har i sin Knuffwidget tycker jag. Får gräva vidare i och se vad den använder för data.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Jonas sa...

Hej! BloggAnalys är fortfarande inte alfastadiet (inte ens beta) snart kommer mer relevanta länkar. Har du kollat de bloggar som länkar till dig enligt blogganalys om det är helt fel?

BéatriceBeaBeata sa...

Länkarna stämmer men är riktigt gamla. Ex. så har väl inte eatfrog länkat till mig på ett år eller så men han kanske har mig i en bloggrulle. Christianyrar har inte bloggat alls på över ett år men har en länk till mig i sin bloggrulle och det samma gäller övriga några har dock länkat den senaste tiden. Men om man kikar på vilka som länkat in enligt knuff och som länkar in mest så är det ju underligt att ingen av dem är med.