06 december 2008

Vad är det med mig

Sen vi kom hem från bion (får skriva om filmen i morgon) strax efter 4 har jag legat ner i sängen förutom en snabbsväng upp för att laga mat till de andra.

Somnade med laptopen på magen kring 5 och sov 45 minuter. Är fortfarande toktrött, och hela världen snurrar. Kanske lika bra att gå och borsta tänderna och krypa ner och sova. Känns som om jag inte kommer piggna till något mer idag. Men jag är rätt hungrig så frågan är om jag kommer kunna somna utan mat i magen. Gahhh...

Fattar inte varför jag är så sjukt trött, kom i säng ganska tidigt igår och sov i 9,5 timme fast det är klart jag hade några helskumma drömmar, kanske gjorde de att jag inte sov så bra som jag borde ha gjort.

Läs även andra bloggares åsikter om

3 kommentarer:

eatfrog sa...

jag har samma problem. sover 10h om natten och är svintrött ändå under dagen. verkligen ingen ork.

jag är så jävla lat just nu att jag orkar inte ens promenera till slemmis, jag tar bilen. :D

Anonym sa...

Men du Bea, du måste ju äta. Tycker ofta du skriver att du fixar mat åt de andra. Klart du blir extra trött om du struntar i att äta och fylla på energiförråden. Du ska ta hand om dig! säger präktiga mamma Magda ;-D

BéatriceBeaBeata sa...

De flesta gånger jag skriver så är det för att jag redan ätit eller skall äta senare (inte ovanligt när jag skall iväg någonstans). Men igår fanns ingen ork, mådde bara illa. Det snurrade så fort jag inte låg ner. Men långt senare på kvällen lycades jag släpa mig upp och äta. Så tyvärr jag tror inte den här tröttheten beror på näringsintaget det är något annat.För äter gör jag, lite för mycket tycker mina kläder :-)