03 oktober 2015

Dag 276 - Norrfjärden

Inte fick jag någon rejäl sovmorgon idag heller. 09:30 skulle Vincent vara på ICA Kvantums parkering för att åka till Norrfjärden. Jag hade ställt klockan på 08:40 men blev väckt innan det av en Henrik som var kramsugen. Försökte att sova och var irriterad då jag sagt åt honom kvällen innan att jag verkligen behövde få sova ut ordentligt om möjligt. Jag vaknade faktiskt inga gånger med panikkänsla inatt utan sov rätt bra. Men hade behövt en timme till på morgonen.

Stressade för att hinna göra i ordning allt innan jag och Vincent skulle åka. ute var vädret kanonfint så när vi kom till Norrfjärden bestämde jag mig för att gå ut och gå. Det blåste lite kallt men annars var det ok. Hade min tunna dunjacka på mig och efter en liten stunds promenerande var jag svettig om ryggen där ryggsäcken med kameran satt. Fick stanna och ta av mig jackan och svepta koftan allt tätare om mig. Jag irrade mest fram och tillbaka i Norrfjärden. Testade lite olika vägar på elljusspåret, gick in på traktorvägar och fotade lite. Det blev bara 12,52 km.

Dagens bild får bli denna på kyrkan i Norrfjärden även om jag även är förtjust i bilden på ladan ovan.
Hade tänkt att gå i en timme till men ändrade mig och gick och tittade på Vincents match mot Norrfjärden istället. Fick höra att de hade förlorat den första matchen mot Kiruna (som de nog alltid slagit stort i alla andra matcher men nu blev det 22-20 till Kiruna). Matchen mot Norrfjärden var jämn, domaren urusel och Norrfjärden spelade rätt fult som vanligt. Våra grabbar spelade rätt dåligt första halvlek och hängde lite med huvudena när de låg under men de ryckte upp sig och spelade riktigt bra andra halvan och sakta men säkert tog de sig i försvaret och sen full fart framåt och knaprade in på Norrfjärdens ledning, tog över och matade på, höll ledningen sen till slutsignalen. Lättade grabbar då Norrfjärden verkar vara huvudfiendelaget. Vincent spelade rätt så bra, gjorde lite mål och framför allt snygga pass till målgörare i rätt ögonblick och som mittnia har han oftast ett ansvar för spelfördelning (lite lustigt att både hans fotbollstränare säger att han har en stor spelförståelse och placerar sig rätt i målet och hans handbollstränare satt honom i en sådan position där han inte bara måste placera sig själv rätt utan även andra medan hans gymnastiklärare gett honom en låg bedömning i förmågan anpassa sina rörelser efter aktivitet och omgivning). Gillar när tränaren ropar "X det där var ditt mål också" för att visa på att han uppskattar hela lagets spel och inte bara målgöraren.

När vi kom hem igen så åkte jag och Herman och fikade i stan efter att vi hade köpt kläder till tiggerskans barn på klädutförsäljningen. Fick tag på 2 vinterjackor, 1 munktröja och 3 t-shirt för 1000 kr. Nu är det byxor och skor kvar.

Lagade köttfärs- och currysoppa till middag, passar en höstdag. Sen moffade jag i mig lite chips och dipp och nu sänggående före kl 22. I morgon skall jag jobba och ta en promenad med Mattias. Behöver gå 2 mil för att nå veckans mål.

Inga kommentarer: