04 oktober 2015

Dag 277 - Tur till Kallax och trasig tvättmaskin

Vaknade faktiskt några minuter före väckarklockan som stod på 9 idag. Henrik hade redan klivit upp utan att jag märkt det. Gjorde mig i ordning och packade ihop mina saker. Idag skulle jag på en tvåmilstur med Mattias.

Var på jobbets parkering strax efter 10:30. Skulle varit där 10 men den där jäkla tvättmaskinen strulade och när jag senare kom hem idag berättade sambon att den hade kört ihop sig helt. Hepp bara att köpa en ny då (skall dock leta efter kvittot men tror inte det är någon garanti kvar).

Jag och Mattias gick iväg kl 11 efter att jag hade fixat lite grejer på jobbet och vi satte kurs mot Bergnäset och flygplatsen. Lagom 2-milsrunda. Vi plockade några geocachar på vägen som var lätta. På Bergnäsbron blåste det så mycket motvind att man fick ta i för att gå. Mattias ben bråkade och jag trodde att vi skulle behöva vända men han bet ihop. På andra sidan bron gick vi längst med vattnet där jag fotade dageens bild.
Sen gick vi upp i villakvarteret, över Kallax företagsby och sen ut på tallheden bort till flygstationen. Där fikade vi innan vi satte av hemåt igen. Tog några geocachar till och kikade på travelbugs nära flygplatsen. Nästa gång jag skall ut och flaxa och vet att jag har tid att geocacha på annan ort skall jag kolla om det finns någon att ta med.

Tillbaka gick lite snabbare än dit då vi tog en lite kortare väg. Tallhedarna är väldigt sköna att gå på. Vi kom tillbaka till mitt jobb efter 20,88 km.
Någon gång skall jag ta bilen dit och gå kors och tvärs på stigarna.

Sen satt jag på jobbet och jobbade 2 timmar innan det var hög tid att brumma hem och laga middag. Stannade till på rastplatsen för att ta en bild på den dramatiska himlen. Var lite mer dramatisk i verkligheten dock.
Regn och solnedgång samtidigt.

Lagade fish & chips till familjen och åt rester av gårdagens soppa själv.

Letat tvättmaskin, inte helt lätt att vara utan när hela familjen tränar.

Nu skall jag försöka komma i säng före kl 21:30 för i morgon bitti skall jag åka till flyget tidigt. Måste åka hemifrån 06:10 senast.


Inga kommentarer: