20 oktober 2015

Dag 293 - Dimmigt

När jag körde till jobbet idag var det tokdimmigt. Kunde se solen som en blekgul skiva bakom dimman. Fanns ingenstans att ta ett bra foto från tyvärr. Var minst lika dimmig i skallen. Snortjockt i bihålorna men känner absolut inget annat. Snorandet började på jobbet igår efter att någon haft på sig alldeles för mycket after shave eller så är det en konstig förkylning.

På jobbet hade jag möten samt ägnade en massa tid till att läsa på om IBM MobileFirst samt Azure. Det första är helt nytt för mig och det andra är i så kontinuerlig förändring att man skulle nog kunna ägna en heltid att bara ha koll på nyheterna.

När jag åkte hem kom dimman inrullande och det var som att köra i ärtsoppa hem. Bestämde mig för att svänga ner till hängbron och ta ett kort om det gick. Resultatet fick bli dagens bild.
Då slapp jag att efter middagen ta med mig kameran när jag för en gångs skull lurade med mig sambon ut. Vi skulle gå en timme. Jag brakade på i en fart som kändes bekväm utan ryggsäck och på upplysta gator. Han tyckte vi gick för fort så jag fick sakta ner för att få sällskap. När vi kom hem var han riktigt svettig trots tunna kläder men jag som hade haft dunjacka och täckbrallor på mig var inte direkt svettig men lite varm.  Jag måste gå riktigt snabbt för att få upp pulsen så pass mycket. Det går inte med sällskap eller fotoryggsäck. Vi gick 6,55 km så nu ligger jag redan 6,3 km back denna veckan, måste försöka ta igen det innan helgen, kan ju inte gå 3-4 mil varje helg.

Inga kommentarer: