27 oktober 2015

Dag 300 - Promenerat igen

Det går lite lättare att kliva upp på morgonen men dagarna är fortfarande för mörka för att jag skall trivas med livet. Nu är det skymmande redan vid 15-tiden. Det funkar inte. Blir galen. På jobbet idag hade jag möte redan kl 08:00, undrade vad det var för idiot om bokat det innan jag kom på att det var jag. Hur tänkte jag. Fick stressa iväg på morgonen och tog mitt möte väldigt snabbt. Sen höll jag på att hamna i en argumentation kring ett ämne jag brinner för. Men jag lyckades hålla mig utanför genom att bara resa mig upp och gå istället för att kasta mig in i diskussionen. Men samtidigt kände jag att jag sveka den part jag höll med, tror hen räknade med mitt stöd. Men jag måste sålla i vad jag pysslar med. Stolt över att jag faktiskt gick iväg.

Fick äta lunch medan någon testade trummorna åt In Flames på Luleå Energi Arena. Som tur var höll de inte på hela lunchen.

Efter jobbet hade temperaturen fallit till under nollan så jag valde att inte promenera i Luleå som jag hade tänkt utan jag åkte hem så att jag kunde byta om. Skyndande mig ut så jag inte skulle fastna under en varm och go filt istället. Drog fram mina termobyxor så jag skulle hålla värmen när det var -7 ute. Behövde ta ett kort och det är inte det lättaste när det är svartare än svartast ute. Gick en runda in mot stan och försökte fånga Boden på sanna sätt som jag fångade Luleå igår. Men Boden är aningen tristare. Kanske lika färgglatt men aningen tråkigare hus. Men eftersom det var enda bilden jag tog idag så får det vara dagens bild. Man kan se att det är tunn tunn is på Bodträsket närmast centrum.

Blev en hyfsat tempo idag. 10,66 km på 1 timma och 35 minuter. Handlade och min middag bestod av skorpor med ost och marmelad. Mums.
När jag satt och fixade bilden hörde Henrik av sig, han var på In Flames där brandlarmet gick efter 30 sekunder. De verkar leva upp till namnet.

När jag väl satt framför tv:n och åt så hörde han av sig igen, han skulle missa bussen och ville ha skjuts hem. Så det var bara att kasta i sig maten och åka till Luleå för upphämtning av sambo. Där försvann mitt "gå och sova tidigt".

Inga kommentarer: