30 oktober 2015

Dag 303 - Han knappt med något

Tog lite sovmorgon och satt i sängen på hotellet och jobbade en timme innan jag klev upp och gjorde mig i ordning för at gå till Kistakontoret. Hade tänkt att fotografera det knallröda bladet med kameran på morgonen men lyckades glömma bort det. Blev nämligen lite irriterad på hon som jag gett mat till dagen innan. Hon satt mitt emellan 2 papperskorgar där på bänken men ändå hade hon lämnat skräpet på marken så det hade blåst omkring.

Hittade ett annat blad men det var inte lika rött och låg inte på ett lika bra ställe.
Jag lyssnade på min ljudbok och de 2,5 km till kontoret gick ganska snabbt. Blev lite svettig på ryggen. Idag sniglade sig dagen fram när jag inte hade några möten. Men så plötsligt var det dags att ta flygbussen ut till Arlanda. Fotade ett hus från busshållsplatsen men han aldrig få upp stativet innan bussen skulle komma så det blev inte så skarpt.

Bussresan som skulle ta 35 minuter tog en bit över 60 minuter istället pga trafiken. Nog måste de väl veta att kring 17-tiden tar det inte 35 minuter, eller? Tur jag hade åkt med god marginal innan planet skulle gå.

Jag hoppade av busen vid utrikesterminalen för jag såg att därifrån hade man bra vy ut över flygledartornet så jag knäppte en bild på det, får bli dagens bild.

Åt en burgare på McDonald's, en Maestro Fresh, den var inte god. Den vita citronmajonäsdressingen är äcklig. Dessutom var det plötsligt isbergssallad på burgaren igen trodde det skulle vara crispsallad som det var på Maestro Classic (det är det på bilden). Beställde potato dippers men fick vanliga pommes :-/

Flyget gick i tid och jag fick dela rad med en person som såg bekant ut, jag stirrade nog lite ohövligt först men mest för att jag inte kunde placera personen. Någon jag gått i skola med? Nä... Något annat. Personen pratade i telefon rätt så högt om någon som borde "klippa sig och skaffa sig ett liv" lät det som. Då trillade polletten ner det var ju Roy Fares som var på väg upp till Luleå för någon mässa. Kan meddela att han spelar Candy Crush, det gjorde även kvinnan mellan oss och de såg på varandra i samförstånd. Själv lutade jag huvudet mot rutan och somnade.

När jag kom till Luleå hittade jag bilen med en gång på parkeringen, börjar bli bra på det där. Körde hem i halkan på frostiga vägar, såg nästan ut som det hade snöat.

Väl hemma var jag galet trött, fixade lite vid datorn men sen bums i säng.

Inga kommentarer: