21 oktober 2015

Dag 294 - Dubbelpromenad

Stressade iväg till jobbet i morse, kände mig inte pigg och kry. Någon jävla skit härjar i kroppen men det känns inte som en förkylning. Bihålorna jävlar och jag tror det är höstdepressionen som kommer smygande. Den som får mig att vilja dra täcket över huvudet fram till maj ungefär. Men jag skall väl överleva i år också. När jag körde till jobbet låg isen på fågelsjön bakom Scandic, det hade jag sett redan igår. Huvva.

På jobbet inget särskilt idag, bråkade med Azur, följde lite TechDays när jag kunde, möten och jagande av information. På lunchen fick jag med mig Håkan på lunchpromenad. Det kom några snöflingor/hagel när vi var nästan framme. Hjälp vintern är snart här. En kvarts omväg till Sushibar så det istället för 10 minuter tog 25 minuter och sen fick vi stressa tillbaka 1 km på 10 min. Var skönt ute.

Slutade lite tidigare idag för att möte upp Mattias för en kvällspromenad innan det blev kolsvart ute. Nu var det förvisso 8 grader ute men oj vad det blåste. Två halvdöda fick skrika åt varandra för att höras. Vi gick runt udden och sen bort och förbi Cementa innan vi vände in mot stan och bestämde oss för att äta middag på Bishops Arms. Jag stannade vid Cementa och tog en bild mot södra hamn.
Den får vara dagens bild. Hade tagit en bild i Södra hamn tidigare som inte riktigt blev som jag tänkt mig. Blåsten gjorde det svårt att fota.
Vi kom till Bishops efter en mil. På Bishops hade de hade gluten i det mesta men jag kunde få chilin med en sallad till istället för bröd. Det tog jag. Men oj chilin var galet stark idag eller så har jag blivit vek. Kände absolut ingen smak, bara brännande på tunga, kinder och läppar. Inte så kul men jag fick i mig maten i alla fall. Vi promenerade tillbaka till jobbet 10 minuter, 1 km.

Inga kommentarer: