16 oktober 2015

Dag 289 - Afterwork

Idag var en dag då jag vaknade med huvudvärk och sen fortsatte den hela dagen. Hade några minuter av frist från den under eftermiddagen och tänkte tjoho nu släpper det. Det skulle jag inte tänkt för sen kom den tillbaka med större kraft. Tror det kom sig av att vi haft kallt på jobbet i flera dagar jag och frusit och stressat.. Axlarna vid öronen ger lätt spänningsvärk.

Jag hade en hel del att fixa i ett projekt jag egentligen inte tillhör men de behövde en granskningsinstans inom mitt intresseområde - test. Så ja sa ja även om det skulle betyda att jag skulle behöva jobba över/jobba helg för att hinna klart. Jag läste och kommenterade så fingrarna flög över tangentbordet. Ute i köket blev de som förberedde afterworkmaten allt mer högljudda och strax innan 18:30  kom de och sa till mig, nu får du faktiskt komma och äta. Det gjorde jag och hade en trevligt stund några timmar. När sällskapsspelet plockades fram så ville jag egentligen vara med men huvudvärken sprängde och min plan var att gå ut och gå vid 8 senast. Men omständigheter gjorde att jag hamnade vid datorn efter att ha tagit en huvudvärkst och satt och jobbade ca 2 timmar till. Fick sällskap av en kollega som drack öl och svarade på frågor. Vi var sjukt produktiva. Eller i all fall jag :-) Klockan han bli över 10 innan jag äntligen släpade mig ut på en timmes promenad. Men stolt över mig själv att jag faktiskt tog mig ut trots att de åter igen försökte få mig att vara med och spela Varulvsspelet.

Insåg att jag behövde ta ett foto oxå så det fick bli ett på Laponia i norra hamn. Tvingades ta med vindvinkelobjektivet eftersom mitt 18-55 fortfarande beter sig skumt vid långa slutartider. Borde nog skicka in det och kolla vad som är fel.
Blev en runda kring halvön och det blev 6,81 km.
Var hemma strax efter 12.

Inga kommentarer: