02 juli 2007

Dagssummering

Dagen slutade i alla fall bättre än den började. Sambon städade på ungarnas rum på förmiddagen (efter lite påtryckningar) och dammsög lite där jag hade dammsugit igår men en massa bös från ungarnas rum släpats runt och skitat ner igen (de har en matta med ett gummi under som släpper och som lätt fastnar under fötterna och dras runt i hela huset om man inte dammsuger upp det snabbt).

Men när jag på kvällen undrade hur sent han hade tänkt att klippa gräsmattan fick jag som svar "Men jag städade ju barnens rum istället" så gräsmattan är fortfarande jättelång men förhoppningsvis klipps den väl i morgon. Annars får väl jag göra det om det är strålande sol, ett bra sätt att sola på.

Semestern verkar bli av, efter att ha tvingat ner sambon på en stol för att prata semester så flyttade vi utresan från Umeå till på fredag istället för onsdag som det var tänkt. Boende i Umeå och Vasa är klart men boende i Åbo, Helsingfors och Stockholm är kvar att fixa. I Åbo verkar det inte helt lätt kan jag säga, det pågår någon rockdestival samtidigt som vi skall vara där (hade jag helt missat när vi flyttade datumet) det betyder att alla hotell, vandrarhem och campingar har fullt just de dagarna. Nu letar jag hotell i Åbos närhet (radie på 5 mil). Helsingfors blir nog lite lättare och i Stockholm har jag i alla fall spanat in ett boende som kan funka men de hade bara plats för oss en natt och vi hade tänkt stanna 2 nätter i Stockholm. har mailat iväg några förfrågningar nu får se om jag får några svar.

Andra bloggar om: ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas det ordnar sig med boendet och att ni får en riktigt härlig semester.