29 juli 2007

Ja jag kom i dem!

Köpte ett par caprishorts (strl 36 men små i storleken) förrförra sommaren när jag vägde som minst dvs 55 kg och de har jag inte kommit i sen början på förra sommaren. Jag gick ju upp en del i vikt (3-4 kg) under mina resor under höst, vinter och vår och allt verkade lägga sig i bröst och på höfter. Men nu visade vågen 58,1 i morse (dvs 100 g från min idealvikt) och jag tog fram shortsen som inte ens kommit över höferna i maj. Nu gick de på och gick att knäppa, ja jag kan till och med sitta ner och skriva det här :-) Ja det gick fastän jag är menssvullen!!!

De sitter inte perfekt men de gick på vilket betyder att det överflödiga på höfterna är borta. Det betyder att några snygga kostymbrallor oxå borde gå på samt min andra kostym (strl 36). Men det kan oxå betyda att min nya dyra kostym (strl 38) är för stor i midjan, men det finns ju alltid skärp att ta till.

Så nu blir det besvärligt att välja storlek när jag skall beställa lite kläder 36 eller 38? Fast det är klart beställer jag från H&M så vet man ju aldrig vilken storlek det är ändå ;-)

Baksidan är att brösten krympt de oxå så det jag skrev här gäller inte längre :-(
Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen tack för vinbärstipsen. Nu ligger de ute med länk till dig.