20 juli 2007

Filmsnack

Såg att det kommit en uppföljare till 28 dagar senare, den heter 28 veckor senare. Undra om den är något att ha. Gillade 28 dagar senare men har lite svårt att se vad som skulle kunna vara nytt i denna uppföljare. Men den har ju inte fått urkassa betyg av de som bedömt den på imdb i alla fall 7.5 på strax över 14000 röster och många har tom berömt den för att vara bättre än förgångaren. Man måste kanske skulle släpa med sig någon att se den när den nu landar på en biograf nära mig. Den har Sverigepremiär 7 september.

Andra filmer som verkar sevärda är Från andra sidan (redan haft premiär men jag hittar den inte hos SF eller Folkets Hus Bio i Boden), Råttatouille (19 oktober), Shrek den tredje (31 augusti), Simsons filmen (27 juli), kan nog oxå vara lite småkul sen måste jag nu nästan bara för sakens skulle se Hostel II när den tom går upp på biografen här i Boden. Och på tal om så måste jag nog lägga Jaume Balaguerós Darkness på min att-se-lista (där ovan nämnda filmer nu är införda) för den har jag hört bra om även om den har ett kasst betyg på imdb.


Andra bloggar om:

2 kommentarer:

Anonym sa...

28 veckor senare verkar vara kanon. Blev helt tagen av 28 dagar när jag såg den...

Béatrice Karjalainen sa...

Jo 28 dagar senare var ruskigt bra, den gillade jag verkligen så om recensionerna stämmer på imdb har man en väldigt bra fil att se fram emot. Även om jag har svårt att förstå hur de skulle kunna göra en bra uppföljare men det är väl för att man är så van vid att uppföljare suger.