31 juli 2007

Nanna kudde men först lite hårgrubblerier

Dags att hoppa i säng om jag inte skall se ut som en zoombie hos frissan i morgon. Har nada idé om vad hon skall få göra med håret. För väl göra som vanligt, säga jag blundar så klipper du (eftersm brillorna måste av så är det lika bra att blunda för jag får bara huvudvärk att se allt det suddiga i spegeln). Första gången resulterade det i lila slingor i luggen nu senast hade jag blonda slingor i luggen för att testa om jag kankse skulle kunna tänka mig att bleka hela håret men nej jag trivs inte i blont hår. Jag saknar faktiskt mitt illröda hår lite. Kanske tar jag den där mysiga kopparfärgen en sväng till den gillade jag.

Men frisyren då, jag är sååååå less på att ha haft samma frisyr i flera år nu, jag vill ha något nytt men hur lätt är det att variera en kortklippt frilla i ett toksjälvlockigt hår med bestämda virvlar?

Ibland har jag god lust att raka av alltihop eller ta ett par månader med hej-kom-och-hjälp-mig-hår för att se om jag inte trots allt skulle kunna ha lite längre hår igen men så ser jag bilderna på mig själv i page, nääääää tror inte det va....

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Signe sa...

Ska till frissan på fredag och det har aldrig fungerat att säga "jag blundar o du klipper"

Rolf sa...

Jag röstar på tuppkam.