29 juli 2007

1,1 mil i nya sandaler

Tog en liten sandaltestpromenad med de nya sandalerna. Det blev en liten runda på 1,1 mil på 1 timme och 24 minuter. Det var jätteskönt ute och jag gick en ny väg jag aldrig gått förut (eller ja halva vägen var väl ny) längst med älven. Det är vackert här i Boden måste jag säga. Det är inte alla som har tillgång till en stor fin älv att gå vid inom några km och en sjö direkt utanför huset att gå runt för lite kortare rundor.

Sandalerna är ursköna att gå i. Så lätta att de inte känns på fötterna och skaver ingenstans. Just att de är så lätta gör de perfekta att gå i, det var tom rätt skönt att jogga lite lätt i dem.

Men jag fick ändå ont under min vänsterfot. Den är ju lite extra utsatt eftersom jag är halt och det benet är 13 mm kortare än det andra. När jag var i Rom fick jag rejäla blåsor under mina fötter pga av att det är sömmar i sulan på mina "kostymsandaler" som jag gick långt i. Huden under fötterna är sedan dess rätt tunn och min vänsterfot var inte beredd på att bearbetas av en ny sko. Få stoppa på ett Compeedplåster för att inte riskera få stor blåsa igen tror jag.

Så skall ni ha ett par sköna sandaler att gå i så rekommenderar jag Ecco Offroad Andes Sandal.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Inga kommentarer: