02 juli 2007

Städdax

Skriver en rad innan jag nu tar resten av huset. Nyss var det strålande sol ute och det kändes enormt motigt att börja städa men nu har solen gått i moln så det är väl bäst att passa på då. Frågan är om det kommer börja regna eller inte, har lite tvätt jag skulle vilja hänga utomhus.

Men eftersom sambon sagt att han skall klippa gräset i eftermiddag kommer det väl garanterat regna (alternativ stråla så mycket att han tycker det är på tok för varmt för att klippa gräset). Det verkar som det är det enda han tänker göra idag för direkt efter frukost och inplockning i diskmaskinen satte han sig vid datorn.

Sambon sa typ inte ett pip när jag meddelade att det är förbannat svårt att få ihop vår tänkta semesterresa, undra om han egentligen ens vill åka, verkar ju inte direkt så då borde han väl erbjuda sig att hjälpa till att planera om, söka hotell mm. Skall det vara så här i de 3 veckor vi har gemensam semester kan jag ju precis lika gärna gå tillbaka till jobbet då är det nog mer avslappnande att vara där.

Nä hej svejs nu måste jag och dammtrasan och snabeldraken fara genom huset. Måste få ungarna att plocka upp på sitt rum igen oxå, de hade gjort det igår men eftersom jag aldrig han dit igår så han de ju givetvis stöka till igen.

Inga kommentarer: