01 augusti 2008

En vecka kvar

Idag är det en vecka kvar tills jag står på startlinjen för Fjällräven Classic. Jag känner mig laddad men är lite orolig för mina fötter. Smärtanuppe kring hälsenan och svullnaden är borta. Enligt denna tråd på Utsidan så stämmer mina symptom precis med vad de beskriver. Nu verkar det bara vara slemsäcken mellan hälbenet och hälsenan som är inflammerad. Om jag har skor på mig eller trycker med fingret mot hälen känns det precis som ett skavsår, svider, irriterat. Men det finns inget skavsår där. Dock verkar det vara lite vanskligt att ge sig ut på 11 mil med inflammationen men jag vill så gärna ha ju längtat ett år. Kalla mig idiot men än så länge planerar jag att faktiskt genomföra loppet får väl ta konsekvenserna några månader senare.

Idag skall jag dock prova att gå i mina skor med de nya hälinläggen för att prova om det hjälper. Klämmer det å för mycket skall ajg prova med mina gamla walkingskor. I värsta fall får jag väl gå i tofflorna :-)

Skall nog ta och köpa mig ett par stavar oxå, de jag har är inte teleskop så de är lite jobbiga att ha med. Helst skulle jag ju bara ta med min mysiga stav från högakustenleden men om båda fötterna bråkar vill jag nog ha 2 stavar och min trästav är aningen otymplig att packa undan den oxå.

Jag är ju i fint sällskap i alla fall Foppa och Kajsa Bergkvist har båda haft inflammerade slemsäckar som hindrat deras framfart efter idrottsliga prestationer, som om det skulle var någon tröst :-/

Dags att börja packa ryggan oxå, hoppas innerligt att mina beställda nya regnbrallor hinner komma från ITAB oxå för jag vill inte ha mina gamla tunga och otympliga byxor. Beställde 29 juli och fick en orderbekräftelse men den har jag inte hört ett pip från dem.

Nä dags att duscha och sen snöra på sig dojorna, packa ner sandalerna i en rygga och ge mig ut. Eller vänta jag måste nog ta och fara till Luleå och köpa tältpinnar eftersom 2 V-pinnar böjde sig vid Mäjasjöns fäbodar.

Fasiken här sitter jag och bloggar, hade ju tänkt att göra en solskiva och titta på solförmörkelsen, ja ja det kommer ju en ny om ~5 år. Skall se om jag kan ta några foton genom molnen som just lade sig för solen.

Andra bloggar om:

1 kommentar:

Anna sa...

Skönt att åtminstone fått ett svar på vad det är för åkomma du fått, hoppas nu bara det går över fort. Håller tummarna för att du ska känna dig bra om en vecka och att Fjällräven Classic ska gå som en dans för dig!