20 augusti 2008

Svar till Wadström - min blogg om 10 år

Björn Wadström undrar hur ens blogg kommer se ut om 10 år.

Jag vet ju inte om jag kommer blogga om 10 år men om jag gör det så kommer den nog påminna rätt mycket om hur den ser ut idag. Blandat dravvel om allt möjligt. Bloggen har ingen agenda, ingen direkt inriktning utan är mest till för mitt behov av att skriva av mig. Sen är det ett stort plus att jag faktiskt då och då får respons på det jag skriver (även om jag tror att majoriteten av mina inlägg aldrig kommer kommenteras eller diskuteras). Men skulle bloggosfären ändras markant under de kommande 10 åren och regler, normer mm sättas upp för hur man får blogga så kanske min blogg skulle ta en annan riktning. Det svåra är väl egentligen att definiera vad en blogg egentligen är.

Jag har inte något ämne jag brinner för i så stor utsträckning att jag skulle kunna ägna en blogg helt och hållet åt det som ex. en politisk blogg.

Men några förändringar skulle säkert ske, om 10 år är jag 45 så jag tvivlar på att jag skulle ha samma sorts bilder i bloggen då som nu. Mina barn skulle vara så pass stora att de kanske inte vill att mamma nämner vad de sagt/gjort. Jag har kanske mer tid åt att sätta mig in i aktuella ämnen och det skulle oxå i så fall speglas i det jag skriver.
Andra bloggar om:

Inga kommentarer: