05 augusti 2008

Nolia eller inte?

Sitter här och velar om jag skall ta med barnen till Stora Nolia eller inte. Har en känsla av att de kommer bli rastlösa och gnälliga och jag känner mig inte helt kry. Snurrar i huvudet när jag reser på mig. Kanske skall skippa Nolia och åka och fika någonstans istället.

Borde försöka hitta mig ett par bra vantar. Väderprognosen säger just nu ~5 grader på natten och ~9 grader på dagen i Abisko.

Får ställa mig i duschen och fundera, kanske känns allt bättre efter en varm och skön dusch. Ikväll måste jag komma i säng tidigt, funkar inte att lägga sig sent och gå upp tidigt. Snart fjällvandring och sen jobb, dags att vända dygnet rätt igen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skickade min dotter till Nolia igår med sin far för att se hennes idol, Amy Diamond. De hade vart mycket folk där... Var ligger Överstbyn?? De såg ut att vara ett jättemysigt cafe :D

Béatrice Karjalainen sa...

Överstbyn ligger strax efter Gunnarsbyn. Lättast är att kika på deras webbsida där har de en länk till hitta.se,under Hitta till Nestors. Från Luleå centrum är det 72 mil dit upp. De stänger för säsongen 17 aug (har stängt på måndagar vilket kan vara bra att veta).

Vill man inte åka så långt för att gå på mysigt café rekommenderar jag ju min egen favorit Café Rävasten i Vändträsk (5,1 mil från Luleå Centrum). Har några bilder därifrån i inlägget om Vincents gradering.

Unknown sa...

För att inte skrämma nån från att ens titta på kartan hos http://www.nestorscafe.se/, så röstar jag för att det är 7,2 mil dit. (:

Béatrice Karjalainen sa...

Mmm bokmalen måste varit framme, den älskar kommatecken enligt bokmärkena man får på pocketshop.