12 januari 2009

Frisk!!!

Jag ringde VC och fick mina provresultat, alla blod/järnvärden var normala! Jag är frisk!! Så nu är det dags att börja träna igen och köra dem i botten (eller så håller de sig normala den här gången vem vet). Jag har inte haft normala järnvärden på 2 år, så just nu är jag jätteglad.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

8 kommentarer:

Nell med gänget sa...

Fan vad skönt!!

Äntligen, vad blir det nu först på önskelistan att göra? Själv skall jag ta upp funbeat igen och lägga in mina träningar. Det var nog minst 2 år sedan jag använde funbeat...
Idag skulle jag ha min vilodag från löpningen, trodde jag...det blev en hel del spring med barnen på idrottsskolan och även deras föräldrar. Det var hur kul som helst. Kan man inte ha en sådan idrottskola även för vuxna så de får leka av sig lite oftare ;-) Nu så sitter jag här svettig men inte hungrig längre. Passade på att ta mig lite att äta medan jag kikade i blogen. Nu är det dags att hoppa in i duschen och så snart sova. Vi sov nog bara en timme i natt *gäsp* Inget gym i morgon på jobbet, allt inställt som jag vill gå på pga golvomläggning i den hallen :-( Blir bra sen :-) men jag vill ju träna där NUU. På torsdag när golvjobbet är färdigt är jag i Oskarshamn.
Ses vi på funbeat? Grattis och en massage är ju inte helt fel. Själv så skall jag få en helkropps av Lillan nu i veckan, hon går utbildning och måsta ha ett antal försökskaniner innan hon blir godkänd. Kan säga att hon är redan toppenoch jag ställer gärna upp frivilligt :-) Ser fram emot fredagen. Ha det, vi hörs.

Dr Lekman sa...

Jag hoppas att du har rätt Bea. Man kan inte vara helt övertygad om dessa "allmäläkare med specialistkompetens" därför att de just är allmänläkare och saknar specialistkompetens för speciella komplikationer, där anemi kan vara en specialitet. Nu ska man inte måla fan på väggen, men håll koll på dina värden, för VC har annat att göra. Läs gärna under denna länk:
http://hallandsposten.se/asikter/hplasaren/1.142644

Felicitas sa...

Åh, vad underbart!! Grattis, eller vad man nu säger! :D

BéatriceBeaBeata sa...

Tack Nell och Felicitas.
Dr Lekman, jag har gått hos otaliga specialister och de har givit upp gällande om att hitta en orsak till varför jag har anemi. Den kommer säkerligen komma tillbaka MEN just nu har jag bra värden vilket gör att jag kan få leva igen. Inget mer träningsuppehåll, inget ner känna mig halvdöd så fort jag anstränger mig (annat än pga taskig kondition efter nästan 2 års uppehåll från konditionsträning). För mig är det att vara drisk om än för tillfället. För osaken kommer jag nog aldrig få veta om de inte har lyckats hitta den på över 20 år hittills.

Emo sa...

Grattis.
Skönt att läsa.
Det har inte låtit roligt.
Beklagar, men jag måste utmana dig. Vem annars :-) Kolla i min blogg:
http://parlkonst.se/Blogg.aspx

Anonym sa...

Åh vad härligt det låter! Hoppas nu du kan få må bra länge!
/Magda

Anna sa...

Härligt Bea, grattis!!!!

Ann sa...

Underbart! Grattis!