26 januari 2009

Skitsystem

Så sur på Folktandvården i Boden, de har ingen telefonsvarare man kan lämna meddelande på eller telefonkösystem. Idag har jag ringt 10 ggr för att avboka en tid som är i morgon. Herman är för sjuk med nästan 40 graders feber (mwen han kanske magiskt har tillfråisknat i morgon fm). Men när jag ringde sa svararen bara "Det är så många som ringer just nu att vi inte kan ta ditt samtal, var god försök senare". Sen kom lite annat emellan och jag han inte komma fram två timmar före stängningsdax. Så det blir väl till att pynta upp avgiften utan att gå dit. Så jävla irriterande.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

Nell med gänget sa...

Verkligen skit, här har vi möjlighet att sköta saken via internet. Man kan ändra tid eller avoka, hur smidigt som helst.
Hoppas Herman kryar på sig, nu har det gått några dagar så det borde släppa.

emster sa...

Om man inte har telesvarare får man väl åtminstonde ha en MAIL eller?!?

Suck...

BéatriceBeaBeata sa...

De har ta da nymoderniheten FAX!
Ringde idag, kom fram på 5:e försöket och de ursäktade sitt urkassa NYA system som gör att datorn försöker lista ut vilken telefon den skall koppla samtalet till och det tar sådan tid att det hinner bara gå fram 2 signaler på telefonen de sakll svara i innan telefonsvararen som säger att så många ringer tar över. De var aningen frustrerade.