12 januari 2009

Tillbaka på jobbet

Har varit hemma sen 18 december (började ledigheten med 2 dagars VAB, fan måste komma ihåg att ta med "Nej Vincent var inte på skolan när hans mamma säger att hon var hemma med honom pga ögoninflammationsblanketten" i morgon så skolan kan skriva på den, härliga kontrollsamhälle) men idag är jag tillbaka på kontoret.

Ögonen är grusiga, hjärnan inte riktigt igångstartad, det är som om jag skulle haft sommarsemester. Men jag måste rivstarta, har massa dokument som måste rskrivas, telefonsamtal som måste ringas osv. Så inte har jag tid att blogga inte, vinkevink!

Hur är det för er andra som haft långledigt?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

eatfrog sa...

jag sket i tentapluggandet och rapportskrivandet igår och tog en ledig söndag. det var riktigt skönt, spela lite spel och se nya bond-filmen och sånt.

men nu är det tillbaka till verkligheten, och fortsätta bråka med sören som är barnsligt förtjust i överdrivna individuella studieplaner och projektplaner där det står bara lögner. huh..

Ann sa...

Jag är ju extremt långledig, och därmed förskonad från alla VAB-lappar som vi jagade skola och dagis med i höstas, då jag var sjukskriven och inte kunde ta barnen själv. (Däremot går det nu finemang att ha 2-3 barn hemma, varav minst ett sjukt på två timmars sömn per dygn, jajamensan! Övertrött? Vad är det?)
Vår långledighet gick ju åt till att vänja oss vid att vara fem, jobba ihop barnen med bebis, turnera för att visa upp bebis... Nu har vi haft två dagar vardag - saligen bortsovna, och jag börjar bli folk igen. Och kan lufta tutteriet i lugn och ro. ;)