09 mars 2009

Känns nästan som om jag är otrogen

Igår skrev jag min första recension direkt till Pricerunners filmblogg och det kändes nästan som jag var otrogen mot min egen blogg. Men jag får vänja mig helt enkelt.

Recensionen av av filmen Surveillance som jag skrivit flera gånger att jag skall se. Efter Melodifestivalen i lördags blev det äntligen av. Jag och sambon kröp upp i soffan och funderade ett tag på om vi lyckats komma åt färginställningarna på TV:n för filmen har onekligen en udda färgskala.

Filmen var väl ingen halleluljaupplevelse men en ok film att spendera en lördagskväll med.

Ni kan läsa hela min recension av filmen i Pricerunners filmblogg. Jag ber här om ursäkt för att det står Lynch's istället för Lynchs jag gjorde en kopiera-klistra in på namnet och såg först nu denna styggelse. Kan inte ändra själv eftersom en annan måste godkänna mina inlägg i bloggen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Otrohet kan vara bra ibland. Åtminstone när det gäller bloggar. En ny horisont innebär nya perspektiv... förhoppningsvis.

BeatriceBeaBeata sa...

Jo förhoppningsvis. Det känns bara lite ovant. Särskilt när jag inte har full kontroll själv. Såg bla ett hemskt skrivfel i en som publicerades idag och så kan jag inte ändra. Kliar i fingrarna. Men det tvingar mig till att läsa igenom det jag skriver ännu mer och verkligen kolla att det blir rätt.