26 augusti 2015

Dag 238 - Lite nya kläder och böcker

Såg norrsken innan jag gick och lade mig igår så kameran åkte ut. Dagens bild behövde jag därmed inte anstränga mig för att ta, Mycket praktiskt en dag som denna då jag är stressad. Gillar när dimman rullar in över byn på andra sidan sjön och väller ut över sjön.

Skittråkig dag idag, den sniglade sig fram på jobbet. Skrattade åt en av de yngre grabbarna som tränar mycket styrketräning, han stirrade på mina ben som stack fram under sommarklänningen. Mina vader för att vara mer bestämd. Sen kom det skit vilka vältränade vader du har, snygga! En mycket trevlig komplimang för jag gillar mina vältränade vader. Det är väl typ det enda som faktiskt har lite muskler på min kropp och jo de är snygga :-) Tackade för komplimangen. Vandring är tydligen bra för just den kroppsdelen, tåhäv på gymmet känns inte alls lika lockande.

Efter jobbet åkte jag in på stan och köpte mig 2 kjolar och ett par nya stretchjeans då de gamla har gått sönder i bakfickorna. Måste sluta stå och hänga med händerna i bakfickorna. Såg 2 fina klänningar på H&M men han inte prova då de snart skulle stänga. Sprang upp på bokhandeln och slet åt mig 4 böcker, 3 Kate Morton och Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker som jag blivit tipsad om på twitter, den har jag även nerladdad som ljudbok i storytel, bra då har jag en att varva mellan läs och lyssna.

Kände att min shoppingrunda på 1,5 timmar inte var så smart när jag har ont om tid idag så jag ringde hem till barnen och frågade om pizza funkade till middag. Det gjorde det tydligen. Åkte och köpte pizza på vägen hem. En glutenfri till mig, tyvärr bakad med Sempers bottnar som innehåller tapioka så nu kliar det i hela munnen. Men det går ju över på en stund.

Kl 04:30 kommer taxin i morgon för att hämta mig till kickoff mm i Stockholm så jag måste skynda mig att packa och komma i säng. En massa jobbiga klädkoder att knäcka först bara. Middagen i morgon är business casual, på lördag party casual. Vad är skillnaden och på dagen skall vi ha ledig klädsel? Vad fasiken betyder det för mig som tjej? Jag verkligen ogillar klädkoder, kan inte bara sunt förnuft råda? Googlar jag business casual så verkar det vara pennkjol och högklackade pumps alternativt kostymbyxor och blus. Jag äger inte något av det. Googlar jag party casual är det lite kortare klänningar men ändå lite "finare" typ gå på bröllopsfestklänningar och gärna en ärtig väska i handen, jag som är Fjällräven Kånkentypen. Äger inga sådana kläder heller för min paljettklänning från i julas är nog "för mycket". Så jag får väl stanna på hotellrummet då. Hmm när jag tänker efter har jag kanske en pennkjol i garderoben men vet inte om jag äger något att ha till den. Brukar ha långärmad polo till den på hösten/vintern men det är det för varmt för nu. Vill gärna slippa strumpbyxor också. Har en gammal klänning som jag gillar, den har gått sönder dock så frågan är om jag orkar sätta mig och laga nu.

Blev ingen promenad idag heller så 7 mil denna vecka är bara att glömma nu när jag är borta torsdag- lördag. Men men jag ligger typ 50 mil plus :-)

Fyllde i ledighetsansökan för barnen för en resa vi skall göra lite längre gram, men så hade sambon inte registrerat sig på mina sidor på kommunens e-tjänster så han kan inte godkänna digitalt. Suck! Får ta tag i det när jag kommer hem igen.

Nu måste jag lämna datorn för benen måste skrubbas för att inte vara torra som Sahara, väskan packar inte sig själv och jag måste ju som sagt hinna sova lite. Men jag skulle bara vilja krypa upp i sängen och läsa.

Inga kommentarer: