30 augusti 2015

Dag 242 - Ovisshet, hemresa och trötthet

Somnande som en stock och sov till 08:30, var tvungen att släpa mig upp eftersom det bara var frukost till kl 9. Det kan jag tyckte är lite snål tid på en helg faktiskt. Idag skippade jag brödet helt och hållet och satsade på det andra istället och åt mig rejält mätt. Såg en av våra kollegor väldigt väldigt ledsen förstod att något hade hänt men ville inte fråga vad. Han såg inte ut som om han ville bli störd, satte sig i ett hörn ensam. Jag frågade en annan kollega om hon visste var det var men det gjorde hon inte. Jag hade hört lite viskningar om en annan kollega men inget om vad det var. Kollegan gick och pratade med chefen och då visade det sig att en kollega tvingats lämna i ambulans precis innan vi kom till frukosten. Givetvis blev man ju orolig och funderade på hur det var med hen.

Gick på rummet och packade ihop mina saker och gick för att checka ut. Fick höra att läget var stabilt med kollegan och kunde andas ut lite.

Tog en promenad på Bosön med en av de yngre kollegorna, vi hade ett trevligt samtal och jag fotade lite. Dagens bild får vara något så tråkigt som en skärgårdsö.
Efter promenaden fick vi mer nyheter att det gått bra för kollegan och vi kunde mer lättade sätta oss på bussen till Arlanda. Jag sov halva vägen dit. På Arlanda tog vi en fika innan det var ombordstigning och jag lyckades sova nästan hela vägen hem. Väl hemma blev det till att åka och handla middagsgrejer för Henrik skulle åka iväg på pub quiz i Luleå.

Jag lagade spaggetti med köttfärssås, segade framför TV:n och datorn, redigerade bilder från kickoff, Campus och Landslagslägret och fick iväg dem till chefen som skulle ha dem. Gick ut med Herman ner till sjön och fotade lite i solnedgången. Man kan se vågorna som blev när vi lämnade bryggan som kameran stod på.
Jag stängde av TV:n mitt i upplösningen av en deckare och gick och lade mig en bra bit före 12. Låg i sängen när Henrik kom hem. Pratade med honom en stund och han testade några av quiz-frågorna på mig. Bland annat Vid vilken temperatur har vatten högst densitet. Den hade hans kompisar undrat hur sjutton han kunde. men den kunde jag också så jag sa att han kunde hälsa att just den frågan var så lätt att till och med jag kunde den. Men de andra var sjukt svåra.

Inga kommentarer: