05 oktober 2008

Idag är en neg-dag

Har lust att lägga ner Pärlplatsen och bloggen, ingen lust alls att städa fastän huset ser ut som hej kom och hjälp mig, ingen lust att laga mat fast jag borde vara hungrig, pissväder ute så det inte går att kratta och plocka upp ute (inte för att det skulle göra någon större skillnad när sambon inte skött sin gräsklipparuppgift på en evighet, skäms varje gäng jag tittar ut). Skulle vilja träna ikväll men vet att kroppen inte orkar, skulle vilja se på film men inte fått något svar på mitt SMS med frågan. Borde packa upp lite väskor som står i hallen, köra några tvättmaskiner men har nada lust alls att hänga tvätt. Idag är det mesta bara blääää.... Men jag måste nog ta tag i något av det ungarna vill nog ha mat i alla fall och nu kom sambon och sa att han var hungrig så jag får väl släpa mig ur fåtöljen och göra i alla fall en hushållstjänst idag innan jag kryper ner under täcker och sover bort ytterligare en pissdag.

2 kommentarer:

Ann sa...

Usch, det dåär låter inge kul! Hoppas att järndoserna får dig att kvickna till! Jag har gått upp till 2 Niferex om dagen, eftersom jag sist låg på 101. Men tyvärr så sover man ju gärna över måltider när man är låg på järn, och då får man ännu mindre i sig, och då måste man äta mer piller, som stoppar upp magen, så att man ännu mindre känner för att äta något... Och, just det, det ligger en stor jäkla bebiso ch tar upp plats därinne också! ;) Det blåser en massa här, så det är omöjligt att sova just nu i alla fall. Hoppas i morgon blir en roligare dag för dig!

Shelly sa...

Det låter illa.
Hoppas för din skull och för många andras att du snart känner dig bättre och inte lägger ner Pärlplatsen. Så många som skulle bli otroligt ledsna.
Snälla Bea, skräm inte upp oss så.