05 oktober 2008

Somnade före barnen

Igår var en sådan där aptrist dag så när barnen såg på Djungelboken på kvällen gick jag och lade mig och somnade. Sov i mer än 12 timmar. Nu är det snart dags att åka med barnen till karateträning så jag får väl släpa mig in i duschen. Ute spöregnar det och jag som borde kratta löv, skölja av tältet som ungarna haft i trädgården och en massa andra uteaktiviteter. Tror nog jag skiter i det löven går att kratta upp till våren och tältet kostade inte många kronor kan lika gärna stoppa det i soptunnan (det läckte ändå in vatten i det). Får leta fram någon god bok, krypa upp i soffan med en kopp te och kanelbullen jag aldråg åt igår och bara mysa i stället. Kanske till och med hugga lite ved och elda i kaminen.

I morgon är det dags för första dosen Venofer, kanske livet återvänder så småningom efter det. 10 veckor skall jag järndopas.

Vår kyl uppe (vi har tack och lov 2 st) har pajjat, troligtvis kompressorn så nu är frågan, försöka laga den eller köpa ny? Helst skulle jag vilja ha ett helt nytt kök. Ja jag skulle vilja göra om typ allt här hemma, kanske skall göra ett nytt försök att få tag på hantverkare. För skall vi fförsöka göra det själva kommer det ändå inte bli något bra.

Inga kommentarer: