05 mars 2009

Summering av dagen, lite fixat

Idag lyckades jag städa sovrummet och det mesta i köket, köra en diskmaskin och tvätta och hänga en tvätt medan ungarna var hos var sin kompis. Lyckades frammana nog med jävlaranamma för att ta mig ut i skidspåret efter att Vincent hade varit på karaten. Hade absolut ingen lust och soffa + dator ropade på mig.

Spåret var kanonfint första kilometern men sen var det plötsligt bara skatepistat och då blev det svårare att åka. Trots ett kanonglid fick jag inte inte upp någon bra fart, skidorna for än hit än dit. Jag hade tänkt att ta en lite längre runda idag men istället blev det en kortare pga en liten felåkning. Vädret var perfekt för skidåkning och jag var ut strax över en timme. Just nu är jag rätt glad över att jag köpte skidor.

I morgon skall jag fortsätta städa här hemma och köra mer tvätt, tvättberget tar aldrig slut känns det som.

2 timmar på morgonen skall vikas åt att skriva jobbansökningar, har valt ut några som känns intressanta. Känns så skönt att i alla fall hitta jobb att söka. Tidigare gånger jag varit på väg att bli arbetslös har det varit helt tomt på tänkbara jobb.

Läs även andra bloggares åsikter om

3 kommentarer:

mymlan sa...

Men GUUUD vad duktig du är! Jag har tänkt städa hela veckan men det kommer alltid nåt i vägen...

Sen frå jag din feed flera timmar försenad, trist...

BeatriceBeaBeata sa...

@Mymlan tackar. Har liksom tänkt städa varenda dag men hamnat framför datorn, skjutsat ungar mm mm. Men huset ser ut som någon kastat in en handgranat så jag måste röja i röran. Idag får det bli resten av köket, datorrummet och badrummet. Ungarnas rum och vardagsrummet uppe får jag väl stänga dörrarna till :-)

Sen får sambon hjälpa till med ett ryck i helgen.

BeatriceBeaBeata sa...

@Mymlan Jag har märkt att min feed är jätteseg till Google Reader ibland. Har den själv som prenumeration så jag ser när den ploppat upp. Ibland har bloggy den långt före och ibland dröjer det en evighet även dit.