06 mars 2009

Dag 5 i jobbexil, måste städa och handla

5Fick sova ut idag igen och kom upp vid 9:09. Det kommer bli jobbigt nästa vecka när barnen skall till skolan och jag måste kliva upp klockan 7 men jag kan ju alltid gå och sova en stund till. Fast det är klart man får mer gjort om man kliver upp tidigt. Men nu är det snart helg, då kommer inga jobbexilpostningar, då är livet som vanligt igen.

Har precis käkat klart min frukost och skall nu ta tag i resten av köket. Det ligger högar med papper och tidningar överallt. De flesta papprena skall in i pärmar eller slängas och tidningarna ja, jag måste nog säga upp lite prenumerationer eller faktiskt börja läsa de som dimper ner i brevlådan. Funderar på att sortera ut all tidningarna och köra iväg träningstidningarna till dojon, lägga upp pärltidningarna på en traderaannons och slänga resten i pappersinsamlingen. Mattidningarna (Allt om Mat) blir nog kvar, gillar att bläddra bland recept.

Men jag kan ju börja här. Om någon är intresserad av ett par årgångar Bead & Button kan du maila eller skriva en kommentar. Flera av dem är inte ens bläddrade i. Får bara pärlarbetesångest när jag slår upp dem. Finns även ett par år av Fitness Magazine och iForm. Men vi får se kankse kan lyckas sortera in dem fint i hyllan.

Båda ungarna är hemma idag så inga tider att passa för hämtning vilket gör att jag äntligen kan ta mig iväg och storhandla om än med 2 barn i släptåg. Skall passa på att köpa mig en stor tulpanbukett att ha på bordet, vasen i bild används för sällan.

Badrummet skall skuras och så funderar jag på att ta tag i datorrummet men jag kanske lämnar det till i helgen och till sambon, det är trots allt han som spenderar all sin tid där inne. Kan dammtorka vardagsrummet istället.

Äh jag skjuter på städandet en liten stund till bör nog fila på jobbansökningarna en stund till och slösurfa.

3 kommentarer:

Nell med gänget sa...

Vad härligt att få sova så länge. Själv ahr det varit allt för lite sömn.

Rensa-bland-alla-papper-och-tidningar klarade jag av under helgen. I alla fall det mesta, finns nog en hög kvar att ta tag i. Tidningar är inte så jobbiga att rensa, värst är det alla pappersräkningar man får som skall sorteras in i flera olika pärmar och först skall många av papprena hålslås... Tacka vet jag de som inte skickar ut pappersräkningar, de arkiveras smidigt på datorn och hos banken :-)
Skönt att du fick hjälp också. Här var det bara Findus som ville hjälpa till och när han är i farten hamnar det mesta på golvet i en röra i stället för på bordet i en röra.

Mina iFormtidningar hinner ajg knappt läsa, har lagt in de på toa nu så får man i alla fall en lite enstrastund för sig själv när man sitter där ;-)

rachelle.flaum@comhem.se sa...

Hej, jag är mycket intressead av dina Bead&Button men kan tyvärr inte betala några stora summor, frakt och någonting till! Hoppas få höra av dig, hälsningar Rachelle

Rachelle sa...

Jag såg nu att det var ett tag sen du skrev detta!!! Men är dom kvar så hör gärna av dig,Rachelle