11 april 2009

Påskmat

Först bakade jag och Herman en fördelsedagstårta till mig.

Nerifrån och upp:
Chokladkaksbotten
Hallon
Sockerkaksbotten
Chokladmousse
Chokladkaksbotten
Marsancreme med lite hallon
Sockerkaksbotten
Grädde med lite socker i och ovanpå krossad mandel och riven mörk choklad samt hallon.

Det blev jättegott.



Sen kom Vincent hem och vi fixade påskmiddagen, Vincent stekte köttbullar och prinskorv samt fixade sallad. Här i full fart att skära tomater.



Så här blev vår ytterst ihopkastade dukning, han inte stryka dukarna oxh sambon dukade aningen snett. Maten var rökt lax, gravad lax, sallad, potatis med dill, köttbullar, priskorv, ägg med räkor och kräftstjärtar, rödbetssallad, skinka, brieost, knäckebröd, senaspssill, fransk löksill och ansjovissill.


Ingen ides klä upp sig så familjen latmask intog sin påskmiddag i myskläderna.


Tårtan i genomskärning.


Läs även andra bloggares åsikter om

3 kommentarer:

missj sa...

En riktig sockerchock :) Låter smarrigt värre!

Béatrice Karjalainen sa...

Det kan man säga ja men oj så gott det blev.

Erica sa...

Hoppas du har haft en fin födelsedag. Tårtan såg jättegod ut!