15 april 2009

Summering av dagen, långpromenad, jobbansökan men inget kurssökande

Båda barnen åkte till sina faddrar i Sunderbyn, ute sken solen från en klarblå himmel och det var mellan 6 och 10 grader varmt ute. Efter jag lämnat barnen så drog jag på mig passande kläder att promenera i, köpte mig en MP3-bok på Bokus (Efter alla år av saknad av Peter Robinson) och tog mig ut på en långpromenad. Det blev en 2,5 milsrunda som tog 4 timmar och 47 sekunder (effektiv gåtid). Stannade till på skidstadion i Pagla och satte mig i solen och käkade mina mackor, 2 satsumas och drack en kopp te. Rätt skönt att vila fötterna efter 1,7 mil. Så här såg rundan ut:


Det var en härlig runda och vädret var helt perfekt. Det finns en del militära kvarlämningar i området som Degerbergsfortet (som är en del av Bodens färstning)och lite annat som är utmärkt med informationsskyltar så jag fick mig lite historia på vägen. Nu värker min högra hälsena lite extra, måste nog ta och gå och kolla den. Den borde liksom ha läkt efter hälseneinflammationen i juli förra året vid det här laget. Vänster känns ju inget.

Jag fick iväg en jobbansökan idag också, ett jag jag tror jag skulle gilla jättemycket. Så håll lite tummar för mig.

Funderade på om jag skulle söka någon halvfarts/kvartsfartskurs nu till hösten också, ifall jag nu (gud förbjude) inte får mig något jobb innan dess. Man får ju deltidsstudera med bibehållen a-kassa. Gick till studera.nu för att kolla utbudet häromdagen men siten lade av mitt i. Gick in idag igen, sista dagen för ansökan, och det går inte att komma in alls just nu. Inte bara jag som har problem tydligen, flera medier rapporterar om saken. Vi får se om de förlänger tiden i år igen. De borde ju ha lärt dig vid det här laget kan man tycka.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: