01 april 2009

Summering av dagen, inte en lugn stund

Då var denna aningen stressiga dag till ända och vad han jag med. Jo jag kollade platsannonserna och kammade noll. Gav mig på att skura samtliga fönster på ovanvåningen (de där nere skall ju bytas snart). Ett fönster får jag ta från utsidan någon dag, gardinstången var i vägen när jag skulle öppna, orkade inte skriva ner den. Slängde i tvätt och hängde den när den var klar, körde 2 diskmaskiner och ställde in i skåpen. Dammtorkade 3 rum där en tunn dammhinna redan hunnit lägga sig. Så ni som har igång dammkanonen kan vara snälla och stänga av den nu för jag vill göra annat än att torka damm.

Tömde kattlådan och tvättade rent den. Körde papper och papp till återvinningsstationen, handlade mellanmål och middagsmat. Hämtade mina barn och fick med mig 2 extra. Utfodrade barnen med mellanmål och dammsög hall, kök och sovrum.Insåg kl 15 att jag inte ätit luch så jag tog 2 Fiberplus med renost och avokado. Surfade lite medan jag åt. Lagade middag till familjen plus barnens kompisar. Skulle göra spagetti och köttfärssås men det hade kompisarna ätit till middag dagen innan så det blev att göra pannbiffar och ris med brunsås till istället. När kompisarna skulle åka kom en ny kompis på besök. Men då gav jag upp familjelivet och drog på mig skidorna och åkte till Pagla.

Spåret var isigt och min valla passade inte så bra, bakhalt men lättstakat. Det låg skräp mitt i nerförsbacken (Ballongbacken) så min ena skida tog tvärstpop men Bea fortsatte framåt, resultatet blev en praktvurpa. Har lite ont i handleden igen samt vänster knä. Lyckades trycka av GPS-pulsklockan efter 12 minuter så jag hade inga roliga grafer att titta på efteråt men jag har i alla fall lagt upp passet i Funbeat för hand. Synd att de kanonfina spåren från i måndags inte var kvar, hade de varit det hade jag nog tagit en kort runda till.

Efter skidåkningen åkte jag till ICA och skulle köpa hårinpackning till skatbot men kom därifrån med 2 förpackningar färg plus inpackning, shampo och balsam. Köpte en brun och en röd. Jag trivs bra i det knallröda jag brukar ha men har även trivts rätt bra i det ljusbrunröda jag haft på sista tiden. Velade fram och tillbaka men kom fram till att en ljusare brun ton nog funkar bättre nu på våren, det röda kan få vänta till hösten. Men jag hade i färgen lite för länge, det var visst 10 minutersfärg och den satt i 5-6 minuter till så nu är jag mörkbrun istället. Får se hur det blir när det torkat och överskottsfärgen sköljts ur av ett par tvättar.

Nu sitter jag här toksugen på en kopp te men sambon har gått och lagt sig och tittade nyss ut och efterlyste mig så det är väl bäst att jag går dit in och gör honom sällskap. Är rätt trött.

Sov gott allihopa!

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: