03 april 2009

Dag 25 i jobbexil, mulet

25 Solen lyser med sin frånvaro. Inte ens en liten strimma av hopp till sol idag. Det har snöat hela natten och nu blåser det är och är -4 grader ute. Blötsnö till råga på allt.

Morgonen började med att jag fick jaga upp barnen extra tidigt, Vincent skulle vara hos tandläkaren 7:30, vad tänkte jag när jag bokade en så tidig tid? Väl på väg dit insåg jag att jag nog inte skulle hinna med något BodyBalancepass idag men kollade för säkerhets skulle på mobilen vilken tid passet var. Lättad insåg jag att det inte var något idag. Det var pilates istället och jag kände inte alls för det idag. Vincent fick lite begynnande karies bortslipad på några mjölktänder och de konstaterade att han ärvt mitt problem med saknade anlag. Han saknar minst en tand, en framtand (inte de mitt fram utan en bredvid). Vi var klara hos tandläkaren efter 15 minuter så kl 8:10 kunde jag lämna Vincent på skolan och åka hem.

Här sitter jag nu med min frukost framför mig, lyssnar på Sisters of Mercy och funderar på vad jag skall göra idag. Funderar på att krypa ner i sängen en sväng när jag ätit och sova en timme, det vore skönt. Sen skall jag nog dra på mig lite träningskläder och köra ett pass yoga här hemma framför TV:n. Har en drös med skivor som kommit med olika tidningar. Om det slutar att blåsa till kvällen så tror jag att skidspåren kan vara riktigt trevliga.

Måste åka och handla mat inför helgen och det är nog smart att göra innan barnen skall hem.

Nu skall jag kika in i Platsbanken mfl och se om det dåliga vädret medför lycka där istället.

Ha en bra dag!

3 kommentarer:

Ann sa...

Hur gör man om man saknar anlag? Vi får se om barnen ärver min mans fyra tänder för mycket, eller ej... Lovisa har ärvt min breda framtänder i alla fall, vilket ser lite kul ut ihop med mjölktänderna.

BeatriceBeaBeata sa...

@Ann man flyttar om i munnen. Jag hade tanställning i en jäkla massa år för att sakta flyta ihop tänderna. Nu har jag stora gluggar bak. Fanns gott om plats för visdomständerna.

Ann sa...

Aha! Så oavsett felet, så blir det tandställning, med andra ord... Själv var jag för envis för att få en... ;) Men tänderna funkar bra ändå.