17 april 2009

Det lönar sig att blogga

Idag kom ett mail från en ytligt bekant i Trollhättan. Vi har nog inte haft någon som helst kontakt med varandra sen 1991-1992 någon gång.

Han hade via en bekant fått veta att jag efterlyste Close to Nature-demokasett från början av 90-talet. Som jag letat efter denna kassett, lagt ut efterlysningar både här och var, bland annat här i bloggen. Och det var just mitt blogginlägg han hade fått länk till. Han spelade i Close to Nature och det var faktiskt honom jag fick förra demokasetten av minns jag.

Och han trodde han skulle kunna ordna fram en kassett eller MP3-filer åt mig, förstår ni, 6-7 års ledsenhet över att kassettbandspelare åt upp mitt band kanske kan få försvinna nu och jag kan få höra låtarna som var en stor del av min första tid här uppe i norr. Jag lyssnade på dem när jag längtade tillbaka ner till Trollhättan, bort från snön.

Ibland lönar det sig att blogga. Så håll en tumme för att jag faktiskt nu äntligen kan få igen de saknade låtarna.

Nynnar på en av låtarna från demokassetten, de sitter som klister i huvudet fortfarande men jag skulle så gärna vilja höra dem på riktigt. Tänk om Spotify eller last.fm kunde samla ihop en massa demomusik och lägga upp, vilken guldgruva det skulle kunna bli.

UPPDATERING: Jag fick dem!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: