01 april 2009

Dag 23 i jobbexil, kort ensamdag

23 Solen strålar från en lätt disig himmel och det är -4 grader ute. Idag skall Vincent ha med sig en kompis som inte går på fritids hem så jag har lovat att hämta när skolan slutar kl 13:30. Innan dess måste jag hinna med frukost, dammsuga, handla middagsmat och något mellanmål till dem (tomt i kylen) kanske påbörja fönstertvätt, surfa lite (måste hitta dagens skämt samt se om det finns några nya platsannonser) och motionera. Men det sista kan jag nog göra ikväll annars och fönstren går ju att putsa medan kompisen är här.

På väg till skolan skall jag svänga förbi återvinningsstationen och slänga en drös med påsar som står i garaget och om jag hinner svänga förbi Återvinningsmarknaden och lämna in lite saker. I morgon skall jag sortera ut kläder och fara iväg med. Får se om Röda Korset i Boden är trevligare än gamla RK Kupan i Luleå som för några år sedan bara suckade och lät skitirriterade när jag kom och lämnade 2-3 sopsäckar med kläder (i bra skick och rätt nya men som inte passade en gravid valross).

Bäst att påbörja frukosten så jag hinner med något av det ovan, lite tvätt kom jag på att jag måste vika och lägga i garderoberna också samt slänga i ett par nya som då måste hängas.

Puh vilken dag, allt sånt här hinner folk som jobbar med på helgerna och kvällarna. Inte undra på att man var trött efter en arbetsvecka.

Inga kommentarer: