22 april 2009

Summering av dagen

Idag blev det en helt del gjort trots att jag inte planerande något. Kom mig iväg till polisstationen och fixade nytt pass. Mitt passfoto kommer vara det djävligaste, fulaste foto som någonsin tagits på mig. Fruktansvärt fult, ser ut som en riktigt härdad kriminellt härjad narkoman typ. Hu tur att jag bara valde att ta ett nytt pass gratis som räcker lika länge som det trasiga skulle ha gjort dvs till januari 2011.

Sen gick jag och bokade en ansiktsbehandlig, måste bli av med massa död hud i ansiktet, torr som fnöske är jag just nu. Skall dit kl 14 i morgon. Han förbi Åhléns och köpte DMs nya skiva, har dock inte lyssnat på den ännu, jag är ett dåligt fan. Köpte mig en en majblommapin av en blyg kille utanför Åhléns. Men varför måste de så ofta vara rosa? Nu får den sitta på ryggan.

Dammsög hallen hemma 2 ggr, Vincent var nämligen så vänlig att han gick in med skorna fulla i löv och annat bôs precis när jag var klar. Fixade en disk också, i morgon får jag nog ta hand om tvättberget och skriva på nåogn av de tre ansökningar som jag borde skicka in.

Promenaden in till stan och tillbaka med liten omväg blev 5,5 km det får räcka idag känner mig toktrött och ville sova redan kl 19. Sitter nu och tokgäspar och ögonen går i kors. Beror nog på att jag lyckades hoppa över lunchen idag, lite för sen lunch, sen barnhämtning och då var det likabra att vänta på att middagen skulle bli klar. Men 8 timmar utan något i magen tycker min kropp är aningen för länge särskilt om det var en liten frukost. bättring i morgon.

Men nu är klockan över 8, jag skall klä av mig och borsta gaddarna, krypa ner, läsa några rader och sen sova gott.

Hejdå bloggen, vi ses i mörrn'!


Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: