23 april 2009

Summering av dagen

Idag fick jag inte så mycket gjort började dagen med att äta frukost på balkongen med laptopen och sola en stund, det tog mer än vad jag trodde. Sen gav jag mig ut på en promenad och skyndade hemåt för att hinna blaska av mig innan jag begav mig till Pat´s Skönhetssalong [sic] för min inbokade ansiktsbehandling. Pat var trevlig, noggrann och gav mig skön ansiktsmassage förutom en djuprengöring. 299 kr gick kalaset på och det var det värt. 1 timmes njutning. Nu är ansiktet lent som en babyrumpa :-) Skall dit igen 1 juni.

Kom iväg lite sent till skolan för att hämta barnen men de verkade inte lida av det snarare tvärt om. Idag har båda varit solstrålar tills läggdags då de började tramsa men somnade hyfsat fort. Medan Vincent tränade karate satt Herman i dojon och drack Loka Päron åt en chokladboll och läste Flammy medan jag satt på trappen, drack te och läste Svinhugg.

Barnen fick MAX-hamburgare till middag (hemska mamma) och jag åt resten av tonfisksalladen från igår. Resten av kvällen har gått åt till att läsa på lite om stället jag skall till i morgon och lyssna på DM:s nya platta. Jag är inte direkt överimpad efter 4 genomlyssningar. Det känns som om man hört alla låtarna förut och utan någon låt som ger gåshud som ex Precious gav mig första gången och varje gång sen dess. Men vem vet den kanske växer efter ett par varv till. Dessutom måste det vara årtiondets fulaste omslag. Vilket som så lär de väl inte spela bara nya låtar på konserten i London.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

1 kommentar:

Ann sa...

Nej, några välstylade omslag brukar de inte ha, nej... Kul att få se den! Undrade vad du grävt fram för 80-tals instruktionsCD i datorteknik... ;) Sen läste jag texten. Är aaavis!