10 april 2009

Bowling


Idag var jag och Herman på bowlinghallen här i Boden. Vi bowlade i en timme. Det var första gången för Herman så rännskydden var uppe. Jag har inte bowlat på jättemånga år. Tror senast var 2005 med Operax och innan det var det nog 1995. En gång i tiden var jag medlem i Baloo Bowlingklubb i Trollhättan och hade ett alldeles eget klot. Vilken skillnad det är med eget klot mot låneklot. Jag var extremt ringrostig idag men det började bra, första rutan blev 7+1, testade med vänsterhanden men där hade jag ingen knix alls märkte jag. Bytte till höger och då blev det 2 strike på raken och sen en spärr, pang rakt på och käglorna flög som i gamla goda tider. Sen gick det bara utför.

Poängen är rätt menlös när man haft rännskydden, vissa gången skulle klotet helt klart hamnat i rännan men studsade mot käglorna istället.

Herman blrjade inte så tokigt han heller 6+3 och sen en spärr. Men sen surnade han till när jag försökte visa hur man skall hålla klotet. Mamma det är faktiskt min första gång, jag kan inte kunna perfekt på en gång och sen släppte han mer eller mindre klotet på banan. Han surade rejält. Men sen skärpte han till sig och kom faktiskt och frågade hur man skulle göra och fick tom in en strike vilket jag missade för jag stod och kollade på ett papper på väggen. han hoppade och dansade av lycka och skrek över hela bowlinghallen "Mamma jag fick strike, en strike mamma". Ingen behöver ju veta att det studsade ett otal gånger mot rännskyddet innan den kom fram.

Nu har jag ont i ett finger, i handleden och i armbågsleden, det sista pga översträckning. Nu minns jag varför jag slutade bowla mer bara flytten hit upp.


Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: