23 april 2009

Dag 37 i jobbexil, nu börjar jag kunna slappna av

37Sitter på balkongen i solen och äter min frukost. Himlen är blå med några lätta moln på. Verkar bli ytterligare en kanonfin dag. Kl 2 skall jag på en ansiktsbehandling så innan det måste jag ut och röra på mig lite. Det blir inga 2,5 mil idag (1 gång i veckan räcker) men någon mil skall jag väl lyckas få ihop i bra tempo.

I eftermiddag måste jag ägna mig åt att läsa på lite om bolaget jag skall på intervju hos i morgon och rota fram lite passande kläder. Ingen aning om vad jag skall ta. Kom på att jag faktiskt känner en som jobbar där, hon borde vara på samma avdelning. Hmm vad brukar hon ha på sig när hon kommer från jobbet till gymmet, får leta i minnet ordentligt.

De tre platsannonserna som ligger på skrivbordet kanske får ligga till efter intervjun i morgon, en extra positiv boost, jag behöver inte söka fler jobb för jag får detta :-)

Nu skall jag njuta lite till av mitt te och skriva veckans Piratbrallaninlägg, usch torsdagarna kommer så fort nu för tiden. Tycker inte jag gör annat än att trycker ner mig i ett par beige capribyxor och förnedrar mig framför kameran men men det verkar ju funka.

Inga kommentarer: