06 april 2009

Summering av dagen, lite av varje

Det blev lite stressigt på morgonen, jag hade skrivit upp att jag skulle på massage kl 11 men 10:15 ringde min massör och berättade att jag skulle varit där kl 10. Efter lite funderande var hon underbar och erbjöd sig att ta mig på min lunch så jag slapp betala 600 för ingenting. Anita du är bäst!

Jag åkte till Luleå och passade på att äta lunch på Aurorum, försökte få tag på sambon och äta lunch med honom men han svarade inte, satt i telefonmöte. Gick till restaurangen ensam men snart kom mina gamla arbetskamrater från Operax dit vilket var trevligt.

Massagen var underbar, dagens samtalsämnen blev böcker och bokuppläsare. Efter massagen gick jag bort till Jalle. hade ringt honom innan massagen pch frågat om han ville ta en promenad med mig. Vi gick på isvägen ut till Gråsjälören och tillbaka, under Bergnäsbron och upp vid gamla lasarettet, blev ett par kilometers promenad i blåsten. Vi pratade jobbsökande och film. Sen var det dags att stressa hem och hämta barnen. Väl hemma kom jag på att jag var tvungen att gå till ICA och posta några traderapaket så barnen fick cykla dit. Vi handlade lite mat också när vi ändå var där. När vi kom hem igen kände jag mig febrig, tokfrossa och huvudvärk. Säkerligen en reaktion på lite för lite mat, massage och promenad i blåsten.

Låg nedkrupen under täcket iklädd ullunderställ, jeans och en ullkofta och skakade när sambon kom hem. Jag lyckades ligga kvar 40 minuter men sen tog även min hunger över och jag gick upp och lagade strimlad biff i hoisinsås, jättegott blev det. Har ätit hyfsat bra idag tror jag. Kompensation för den katastrofala gårdagen, så mycket onyttigt som gick ner, magen är svullen fortfarande.

Promenerandet med Jalle fick bli dagens motion för resten av dagen har jag spenderat liggande i sängen.

Hade skickat en fråga om vad jag föll på för ett jobb jag sökt där jag inte ens kom till intervju, fick svar idag, ett ganska inte-svar. De hader fått över 700 sökande så jag tror knappast någon av dem har tid eller ork att läsa igenom mitt CV igen och ge återkoppling. Hittade inga jobb att söka idag heller, just nu är det en stor svacka.

Sov gott!


Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: