12 november 2008

Jäkla skitbyhåla!

Idag bestämde jag mig för att införskaffa ett LittleBigPlanet, vill ju leka med mina vänner online och det är ju såååå sött spel. Åker in till stan (läs byhålan) och går in på Åhléns, nä de har inga PS3-spel, går till Euronics/Vidars men nä de har inte heller några och inte heller Coop Forum. Vad är det för skithåla jag bor i? Som tröst tänkte jag köpa vinägerchips men tror ni det fanns, nä helt riktigt inte ens det kunde jag få köpa. Köpte fullkornspepparkakor som tröst för att trösten inte fanns.

På Euronics/Vidars hade de dessutom mage att säga att vårt hopp gällande spel i denna stad står till gallerian. Jag måste vara den enda i stan som inte alls ser fram emot en galleria. Jag vill ha en småstad (men med bra butiksutbud, tydligen en omöjlighet). Så nu blir det till att brumma till Luleå i morgon och se om det går att införskaffa ett där eller om jag måste ta till näthandel (eller så beställer jag nu och hoppas att det kommer på fredag). Så går det när man försöker stödja de lokala näringslivet, man kammar null.

SMS:ade Nogge för lite sympatier men han sitter väl fullt upptagen med att spela LBP och har inte tid att svara. Buhu jag som ville vara med och leka när jag blev inbjuden och allt. *snyft*

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

Batteris sa...

Ameeeh! Fan vad irriterande att du flängde runt halva stan för det där spelet och så fanns det inte! Det verkar sjukt roligt! JAG skulle kunna spela det, and that's saying something liksom! Det verkar så...gulligt! :D Äntligen ett roligt spel där jag inte bara springer runt och mördar folk/troll/övriga varelser...!