24 november 2008

Kunde köpt mig lite dåligt samvete idag

Idag ringde Blocket.se mig (ägaren till Pärlplatsen) och ville erbjuda mig olika alternativ för annonsering hos dem så att jag skulle få mer besökare på Pärlplatsen. Visst det är skitkul med fler besökare MEN det ger även mig rejäl ångest över att inte hinna med att uppdatera/underhålla som jag borde om det skulle ramla in en himla massa fler användare. Så jag tackade nej för nu, dessutom tror jag knappast det är gratis. De få kronor jag drar in i månaden nu för tiden på Pärlplatsen tar jag hellre och lägger på annat än att köpa annonsplatser.

Tror inte folk fattar att Pärlplatsen drivs helt ideellt av mig som privatperson på den lilla lilla tid jag får över från annat.

Nä dags att göra månadens Pärlplatsenfakturor. Enda gången jag känner mig aningen osocialistisk, det är då när jag ser svart på vitt att över hälften av mina intjänade pengar går till skatt. Men så sitter jag på vårdcentralen varje måndag, får ett eget rum där de sätter mitt dropp med järn och så känns det inte längre alls lika jobbigt.

1 kommentar:

Ann sa...

Jupp, gungor och karuseller. Jag ligger väl samhället till last en del under mina graviditeter... Men å andra sidan så producerar jag små samhällsmedborgare, och har jobbat varenda lov sedan jag var typ 12, så det jämnar nog ut sig. Mår du bättre än av järnet?